Schildersbedrijf

Diensten schildersbedrijf

MOOS schildersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het leveren van de volgende diensten:

Schilderwerkzaamheden:

U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Een kleurenspecialist geeft u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst. Onze schilders zijn vakmensen met een gedegen opleiding en met liefde voor het vak.

Waarom kiezen voor Moos schildersbedrijf:

  • Hoge kwaliteit werk dat aan uw wensen en behoeften voldoet
  • Producten en materialen van de allerbeste kwaliteit
  • Ervaren medewerkers
  • Goed opgeleid personeel
  • U als klant staat centraal

Binnenschilderwerk

Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen.

Buitenschilderwerk

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de "verfjas" die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming.

Wandafwerking

Behang is helemaal in. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht.

Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand:

  • In samenwerking met onze behanger kan het volgende worden toegepast: papieren behang (al of niet stripbaar), vinylbehang, glasvlies, scanvlies enz.
  • Sausen van muren en plafonds.
  • In samenwerking met onze stukadoor kunnen wanden vóór het sausen strak gemaakt worden.
  • Het laten aanbrengen van structuurverven of andere decoratieve technieken.
  • Het laten aanbrengen van structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf waardoor uw wand of plafond het aanzien krijgt van fijn schuurwerk.

BTW laag

Woningen die door particulieren worden bewoond en 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 9% voor de schilderwerkzaamheden. Dit geldt voor zowel binnen- als het buitenschilderwerk. Ook voor behang- en stucwerk geldt deze regel.

Het is verplicht, dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring in onze administratie bewaren. Deze verklaring ontvangt u van ons met de factuur. Het is de bedoeling dat u deze na invulling en ondertekening aan ons terugstuurt.

Offerte schilderwerkzaamheden aanvragen

Werkzaamheden*